Followers

Tuesday, October 16, 2012

Pertunangan Aizul & Lynda

Assalamualaikum,

Baru-baru ni one of famous blogger Aizul Marcello telah selamat bertunang dengan pasangannya, famous model butik tudung Radiusite dan artis MIG Lynda Roslan (OK lah dua2 famous :D). Sorg hensem, sorg cantik. :)

Sejak awal follow kisah dorg ni dr twitter, blog dan FB si Aizul ni sendiri. Bermula dengan sesi photoshoot dikendalikan oleh si Aizul ni, then timbul bibit percintaan antara dorg. Sooo sweet. (bile la kite nak merasa cenggitu kan? ;D).

Apa pun, Lady nk ucapkan Tahniah dan selamat menempuh alam pertunangan. Semoga Allah memberkati hubungan kalian berdua dan semoga hubungan korg membawa kebahagian buat masing-masing hingga ke akhir hayat. Amin... 





#AizuLynda

*Gambar copied dari FB Aizul Marcello.

3 comments:

♥ Cik Zack ♥ said...

serius dua2 sweet :) dahlaa cntik n hensem. huhu irine pulak dh prgnant kan. hepy to both of them :)

Nadiah Azli said...

Salam!

Dah jumpa your blog! ;)

Rafiqa Rizqin said...

Cik Zack : Yup2, sweet sgt2.. anak2 dorg nanti mesti comel2 kan? :)

Kak Nadiah : Yeay !! Jgn lupe follow taw kakak. Give me your blog's link. I will follow back. ;)